John Berendt – Miezul nopţii în grădina binelui şi a răului

Miezul nopţii în grădina binelui şi a răului a rămas mai bine de patru ani pe lista de bestselleruri a New York Times, a fost tradus în peste douăzeci şi cinci de ţări, s-a vândut în mai bine de 2,5 milioane de exemplare, a fost nominalizat pe lista scurtă la Pulitzer Prize, a câştigat Southern Book Award şi a fost ecranizat în regia lui Clint Eastwood, cu Kevin Spacey, Jude Law şi John Cusack în rolurile principale.

Savannah, Statele Unite. Trei împuşcături spulberă liniştea unei dimineţi ceţoase de mai. Crima pasională sau legitimă apărare? Vreme de aproape un deceniu zgomotul exploziilor reverberează în minţile iscoditoare ale locuitorilor şi întrebări nerostite întârzie să-şi afle răspunsul. Poate doar vrăjitoarea Minerva ştie să dezlege misterul, însă, în bătrânul Sud, adevărul nu se rosteşte niciodată cu voce tare.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *