Joe McGinniss – Poveste din Las Vegas

Intră în paradisul artificial al oraşului Las Vegas: o lume pestriţă, strălucind de o aparentă bogăţie, în spatele căreia se ascund inconştienţa, aviditatea şi meschinăria! Îl vei întâlni pe Chase, tânărul care nu are forţa de a se regăsi, racolat într-o afacere cu call-girls, martor al petrecerilor de lux scăldate în droguri. Un roman plin de tandreţe, o poveste care te lasă cu inima frântă, un thriller literar pe care nu-l vei putea lăsa din mână. Pentru a scrie această carte, Joe McGinniss Jr. a intervievat zeci de adolescenţi şi tineri crescuţi în acest epicentru al bogăţiei şi strălucirii americane, care este Las Vegas-ul.

„Un oraş în care copiii sunt lăsaţi singuri şi dezorientaţi, fără nimic de făcut, fără supraveghere şi îndrumare, cu prea mulţi ciudaţi şi perverşi care încearcă să-i exploateze. E un loc periculos, atât fizic, cât şi emoţional. Nu degeaba are cea mai crescută rată de sinucideri în rândul adolescenţilor din America: 20%”

Order Poveste din Las Vegas Preţ redus @ RON32,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *