Jessica Gruner – Emily the strange. Zilele pierdute

Emily nu e o fată ca oricare alta. Poartă în fiecare zi aceeaşi rochie neagră. E moartă după matematică şi ştiinţă. Cele mai bune prietene ale ei sunt patru pisici negre şi se dă în vânt după muzica rock şi punk.

Iar acum Emily suferă de amnezie: nu mai ştie nimic din ce s-a întâmplat în zilele pierdute din memoria ei. Habar nu are cine este, de ce se află în oraşul Blackrock şi ce legătură are cu fondatoarea lui, Emma LeStrande. Noroc cu acest caiet negru în care-şi notează tot ce i se întâmplă, desenează pisici vagaboande şi hărţi, lipeşte fotografii şi face liste care au întotdeauna 13 puncte.

Derutată de faptul că ştie cum să calculeze viteza finală şi să repare un espressor, dar n-are idee cum o cheamă, câţi ani are şi cum se numeşte un pui de pisică, Emily adună indicii despre identitatea ei şi se trezeşte în toiul unui conflict în care e mai implicată decât crede.

Order Emily the strange. Zilele pierdute Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *