Jérôme Garcin – Noile mitologii

În 1957, Roland Barthes publica Mitologii, un splendid si acid portret al societatii de consum. E momentul sa deschidem si noi bazarul anilor 2000.
Sub coordonarea lui Jérôme Garcin, cunoscut scriitor şi om de televiziune din Franta, 57 de romancieri, filozofi, sociologi, istorici, economişti, psihanalişti (printre care Pascal Bruckner, Gilles Lipovetsky, Bernard Pivot, Georges Vigarello, Catherine Millet, Philippe Sollers, Frédéric Beigbeder, David Le Breton) vorbesc despre câte o „nouă mitologie”. De la iPod la SMS, de la „Fumatul ucide” la plasturele antitabagic, de la 4×4 la Smart, de la trupul dezgolit al lui Emmanuelle Béart la Kate Moss, de la Google la blog, de la Botox la 9/11, de la geanta XXL la instalatorul polonez.
Scurt, incisiv şi nonsalant. Pentru că merităm.

Order Noile mitologii Preţ @ RON22,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *