Jenny Ross – Bucătăria bazată pe crudităţi şi alimente vii

Această carte îți va permite să te bucuri de toate beneficiile unei diete pe cât de delicioase, pe atât de bogată în principii nutritive. În minunata lor carte, Doreen Virtue și Jenny Ross îți oferă sute de rețete și sfaturi culinare care îți vor permite să prepari cele mai savuroase feluri de mâncare, create în proporție de 100% din crudități și din alimente vii (fructe, legume, nuci, alune și semințe).

Vei găsi aici rețete mexicane, italiene și asiatice, dar și din alte bucătării tradiționale și te vei bucura simultan de toate beneficiile fizice, emoționale și spirituale specifice adoptării uneia dintre cele mai sănătoase diete posibile. Dacă vei prepara aceste rețete extrem de ușoare, vei descoperi rapid de ce mii de oameni s-au alăturat mișcării vegane și vei învăța să încorporezi alimentele vii în dieta ta zilnică.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *