Jennifer Ash – Tatăl gravid. Observaţii, sfaturi și recomandări pentru viitorii tătici

UnknownSoţia ta gravidă a ajuns de-a dreptul o altă persoană? Rudele și prietenii te copleșesc cu tot felul de sfaturi băbești? Vrei să înţelegi ce se întâmplă în burtica partenerei tale și te întrebi cum poţi să dai și tu o mână de ajutor? Autorii le oferă taţilor îngrijoraţi și dornici să se implice un ghid amănunţit despre toate schimbările fizice, emoţionale și chiar financiare prin care va trece cuplul în cele nouă luni de sarcină. Aflată la a treia ediţie, cartea oferă sfaturi practice învăţate de autori pe propria lor piele, dar și primite de la psihologi, ginecologi și specialiști în reproducere artificială.
* * *
„Brott scrie cu sinceritate și seriozitate. Umorul său rafinat vine în sprijinul părinţilor îngrijoraţi”. (Time)

Armin A. Brott este un celebru specialist în parentaj din Oakland, California. Poreclit de americani „Mr Dad”, a scris o serie de cărţi dedicate taţilor cu copii aflaţi în diverse faze de dezvoltare.
Jennifer Ash

Order Tatăl gravid. Observaţii, sfaturi și recomandări pentru viitorii tătici Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *