Jeffrey Archer – Nici un ban în plus, nici un ban în minus

1Un milion de dolari – atât a câştigat Harvey Metcalfe, rege pe viaţă al afacerilor tenebroase, promiţând comori şi lux. Peste noapte, patru oameni – moştenitorul unui conte, un medic din Harley Street, un negustor cu obiecte de artă din Bond Street şi un profesor de la Oxford – rămân fără un ban în buzunare. Însă, de această dată, Harvey şi-a ales greşit victimele. Hotărâţi să-şi facă dreptate, păgubiţii îl urmăresc neobosiţi, din cazinourile de la Monte Carlo şi până la ghişeele de pariuri de la Ascot, ori pe pajiştile de la Oxford. Planul lor e simplu: să-l păcălească pe escroc cu exact aceeaşi sumă pe care au pierdut-o. Până la ultimul bănuţ.

„Archer reuşeşte să treacă testul de baza al adevăratului scriitor să-l facă pe cititor să-şi dorească să dea pagina cărţii ca să afle ce se va mai întâmpla”. Sunday Times

De acelaşi autor

Primul între egali

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *