Jeffrey Archer – În linie dreaptă

1Dacă visul tău este destul de mare, nici măcar duşmanii nu te vor opri…  Povestea lui Charlie Trumper – născut la începutul secolului într-unul dintre cartierele nevoiaşe ale Londrei – este povestea unui succes: a reuşitei în viaţă, în dregoste, în afaceri. Drumul sinuos străbătut de eroul romanului pe fundalul a şaptezeci de ani de istorie zbuciumată va da măsura avatarurilor acestui destin unic, al cărui parcurs a fost construit cu tenacitate, curaj şi trudă.

„Archer e un geniu!” – Evening Standard

De acelaşi autor

Cărările gloriei

Order În linie dreaptă Preţ @ RON34,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Jeffrey Archer – În linie dreaptă”

  1. daniel spune:

    pana acum am fost multumit de mine stiind ca la activ,din sute de carti,cateva dintre ele au fost bune..insa cand am citit -in linie dreapta- am realizat ca in sfarsit am dat peste una dintre cele mai bune carti,scrise de un povestitor de o valoare inestimabila. extraordinara carte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *