Jeffrey Archer – Fiica risipitoare

1Fiica risipitoare este o continuare a lui Cain şi Abel. Lupta titanică, a doi bărbaţi obsedaţi de distrugerea reciprocă, este preluată de generaţia următoare, dar pe alte coordonate. Florentyna Rosnovski, fiica lui Abel, moşteneşte toate aspiraţiile tatălui ei, dar nimic din averea lui. Este o femeie dăruită cu frumuseţe şi inteligenţă, însă mai presus de orice cu o voinţă greu de egalat. Ambiţiile ei depăşesc cu mult pe ale tatălui, ele vizând cel mai înalt post din ierarhia politică americană.
“Florentyna şi-a coborât privirile asupra mulţimii, conştientă fiind că făcuse o bună impresie, dar simţea încă nevoia unei confirmări finale din partea lui Richard. Cuvintele lui Mark Twain i-au răsărit în minte: tristeţea îşi poate vedea singură de grijă, dar bucuria trebuie împărtăşită.”

De acelaşi autor

Să-i spunem preşedintelui?

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *