Jaroslav Kiss – Fizio-kinetoterapia şi recuperarea medicală în afecţiunile aparatului locomotor

Autorul şi-a propus să ofere un minim de date referitoare la medicina fizică, absolut necesare tuturor cadrelor medico-sanitare implicate în tratamentul şi recuperarea afecţiunilor aparatului locomotor.
Această lucrare încearcă să stabilească, pe lângă metodologia clasică de tratament fizical-kinetic, rolul recuperatorului în diverse faze de evoluţie a bolii, indiferent de etiologia ei, precum şi limitele acestui gen de terapie, perceperea momentului în care mijloacele folosite nu mai au nici o eficienţă şi trebuie să se recurgă la ortopedia chirurgicală reparatorie.
Din lecturarea  cărţii Fizio-kinetoterapia şi recuperarea medicală în afecţiunile aparatului l, specialiştii implicaţi în mod direct în tratamentul afecţiunilor aparatului locomotor pot reţine o serie de elemente utile, prin a căror aplicare în practică să reducă în mod semnificativ suferinţa bolnavilor.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Jaroslav Kiss – Fizio-kinetoterapia şi recuperarea medicală în afecţiunile aparatului locomotor”

  1. roxana spune:

    Sunt interesata de această carte și aș dorii sa o achiziționez

  2. Ilă Citilă spune:

    Buna ziua. Din pacate in acest moment nu o mai avem in stoc.Ila

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *