Jared Skowron – 100 de remedii naturale pentru copilul tău

1În 100 de remedii naturale pentru copilul tău, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru și specialist în medicina naturistă, le arată părinților cum să prevină și să trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap și infecțiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul și astmul.

În cartea de faţă vei găsi recomandări referitoare la:
ALIMENTE VIDENCĂTOARE: În medicina naturistă, schimbările de regim alimentar constituie modificarea esențială a stilului de viață. Dr. Skowron le arată părinților valoarea și influența nutriției și cum să folosească alimentele pentru prevenirea și tratarea bolilor.
DETOXIFIERE: De la pesticide la materiale plastice, toxinele din mediu afectează organismul copiilor noștri,
iar medicina naturistă oferă metode sigure și eficiente pentru a le elimina.
SUPLIMENTE ALIMENTARE: Află ce suplimente sunt utile pentru ameliorarea simptomelor sau pentru prevenirea îmbolnăvirilor și care sunt dozele sigure
și eficiente.
REMEDII ALTERNATIVE: Înlocuiește medicamentele cu remedii homeopate, care te ajută să-ți vindeci natural copiii.

„Dr. Skowron a creat o colecție strălucită și originală de remedii sigure și eficiente pentru cele mai răspândite probleme de sănătate care apar la copii. La obiect, de încredere și bazată pe date științifice, dar totodată foarte accesibilă și limpede scrisă, cartea de față își găsește cu siguranță un loc de cinste pe rafturile multor biblioteci ale familiilor cu copii și nepoți.
O recomand cu căldură!”
Dr. Peter D’Adamo, Eat Right for Your Type (bestseller New York Times

Dr. Jared M. Skowron este renumit în Statele Unite ca specialist în medicină naturistă pentru copii. Autor al cărții Fundamentals of Naturopathic Pediatrics, el și-a dedicat activitatea de-o viață restabilirii stării optime de sănătate a copiilor prin intermediul tratamentelor naturale. Dr. Skowron este vicepreședintele Asociației Pediatrice a Terapeuților Naturiști. www.100NaturalRemedies.com

Order 100 de remedii naturale pentru copilul tău Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *