Janusz Korczak – Regele Mateiaş pe insula pustie

1Janusz Korczak i-a dedicat lui Mateiaş un al doilea volum – Mateiaş pe insula pustie – continuând astfel epopeea micuţului rege care se străduise să-i înveţe pe toţi copiii lumii să-şi apere drepturile.

După prinderea şi judecarea sa, Mateiaş este exilat pe o insulă pustie, unde va trebui să se împace cu realitatea. Aventura sa existenţială continuă, într-un spaţiu care, departe de a fi mirific, are totuşi un farmec aparte dat de sufletul şi filosofia de viaţă a personajului însuşi, de dorinţa lui de a-şi depăşi limitele şi de a reface lumea ideală la care visează

Mateiaş va evada de pe insula pustie şi se va reîntoarce, cu mari sacrificii, în regatul său. Povestea sa extraordinară este cea a unui mic prinţ care nu a călătorit printre stele, ci a trăit printre cei mari, fiind în mod constant surprins de lipsa acestora de înţelegere şi de viziune.

Order Regele Mateiaş pe insula pustie Preţ @ RON33,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *