Jane Roberts – Natura realităţii personale. O carte Seth

Tehnici practice specifice pentru rezolvarea problemelor din viaţa de zi cu zi şi pentru îmbogăţirea acesteia. „Înţelege faptul că ai o personalitate multidimensională. Ai încredere în miracolul propriei tale existenţe. Nu mai împărţi viaţa în aspecte fizice şi spirituale, căci principiul spiritual se exprimă întotdeauna prin intermediul corpului fizic, iar acesta din urmă nu este altceva decât creaţia spiritului tău.″
În acest bestseller, Seth le explică cititorilor cum ne creăm cu toţii realitatea personală prin intermediul convingerilor noastre conştiente legate de noi înşine, de ceilalţi oameni şi de lumea în care trăim cu toţii. Mesajul lui este limpede: noi nu ne aflăm în niciun caz la latitudinea subconştientului nostru şi nu suntem neajutoraţi în faţa forţelor pe care nu le putem înţelege. „Noi suntem zei întrupaţi în această dimensiune terestră”, spune Seth. „Noi avem capacitatea de a ne crea propriile experienţe pe măsură ce gândurile şi sentimentele noastre devin actualizate”. În această carte remarcabilă, Seth insistă asupra capacităţii omului de a acţiona conştient şi oferă o serie de exerciţii excelente care ne învaţă cum putem aplica această perspectivă inedită şi această putere în viaţa noastră de zi cu zi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *