Jan Guillou – Madame Terror

1La câteva luni după atacurile cu bombă de la metroul londonez, serviciile secrete britanice sunt în fierbere: vor primi vizita celui mai misterios om din Palestina, vechi spion şi luptător antiisraelian. Musafirul neaşteptat susţine că soseşte la Londra cu o misiune de pace. Nimeni nu mai ştie ce să creadă — duşmanul vine printre ei cu steagul alb şi, în plus, e femeie! Să se îngrijoreze şi mai mult?

Occidentalii fac cea mai mare greşeală a vieţii lor dacă o cred pe cuvânt: Mouna al Husseini nu se va opri de la nimic până nu va deveni Madame Terror, cunoscută în toată lumea drept femeia care, la bordul unui submarin de război, venit direct din Rusia, va semăna prăpădul în flota americană. şi asta în direct, la Al Jazeera şi la CNN!
Cartea lui Jan Guillou, scriitor suedez, celebru pentru romanele sale de spionaj, n-ar fi fost decât un alt thriller de tip James Bond dacă autorul ei nu ar fi avut o intuiţie de geniu: să mute toată povestea în tabăra celor care erau văzuţi până acum doar ca terorişti şi nimic mai mult. De data aceasta, submarinul palestinian e unul al libertăţii.

Order Madame Terror Preţ @ RON30,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *