Jamie Oliver – Să gătim cu Jamie

UnknownDe vreme ce oricum o sa mancati de trei ori pe zi tot restul vietii dumneavoastra, poate n-ar fi rau sa invatati sa gatiti bine si cu placere! Asa ca suflecati-va manecile si lasati-l pe Jamie Oliver, cel mai cunoscut bucatar al momentului, sa va ajute. Aşadar, indiferent dacă sunteţi student, un cuplu de tineri, un bucătar cu experienţă sau un începător în domeniu, Să gătim cu Jamie va pune la dispozitie o sumedenie de reţete simple şi accesibile, cu care îi veţi da gata pe membrii familiei şi pe oaspeţi. Cartea conţine şi informaţii despre echipamentele de care aveţi nevoie în bucătăria dumneavoastră, sfaturi despre cum să recunoaşteţi şi să gătiţi diferite tipuri de carne, precum şi sugestii privind cumpărarea unor produse de cea mai bună calitate.

“Având în vedere faptul că se consumă din ce în ce mai multe alimente gata prelucrate, e trist că oamenii nu mai au suficienta încredere în ei pentru a găti ceva simplu şi gustos în propria bucătărie. Acum e momentul să vă afirmaţi şi să duceţi mai departe fantastica dumneavoastră moştenire culinară!” (Jamie Oliver)

De acelaşi autor

La masă cu Jamie

Order Să gătim cu Jamie Preţ @ RON88,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *