Jamie Oliver – Ministrul hranei sănătoase

UnknownLucrarea Ministrul hranei sănătoase oferă o selectie de retete gustoase si usor de preparat folosind ingrediente obisnuite.

Titlul este o referintă la „Ministerul Mâncării” ce a existat în Marea Britanie în timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi care avea obiectivul de a-i educa pe oameni să mănânce sănătos, în ciuda rationalizării alimentelor.

“Scopul acestei cărti este de a-i inspira pe oamenii care nu au niciun fel de interes de a găti să facă o încercare” (The aim of this book is to completely inspire people who have no interest in food to have a go) Jamie Oliver.

Dacă până acum cărţile lui Jamie se adresau pasionaţilor de gastronomie, această carte este una pentru cei mai puţin experimentaţi. Reţetele sunt simple, sănătoase şi conţin ingrediente accesibile publicului român.

De la gustări la supe, fripturi şi dulciuri delicioase, fie tradiţionale (măr la cuptor
sau tocăniţă) fie mai puţin obişnuite (reţete cu specific chinezesc).

de acelaşi autor:

La masă cu Jamie

O carte deosebit de utilă pentru toţi cei care au uitat (sau nu au vrut niciodată până acum să afle) că gătitul acasă este cel mai sănătos.

Order Ministrul hranei sănătoase Preţ @ RON88,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *