James Rollins – Harta oaselor

coperta_975O nouă ordine mondială răsare din cenuşa civilizaţiei moderne. În timpul unei slujbe la Catedrala din Köln, în Germania, un grup de intruşi înarmaţi, deghizaţi în călugări, dezlănţuie un adevărat carnagiu, omorându-i fără milă pe toţi participanţii la ceremonia religioasă. Ucigaşii au venit după o nepreţuită comoară ce poate schimba lumea: moaştele celor trei magi de la Răsărit. O societate străveche de alchimişti şi de asasini, Curtea Dragonului, intenţionează să folosească moaştele sfinte pentru a îngenunchea lumea după bunul lor plac. Agentul Pierce de la Departamentul Apărării, locotenentul Rachel Verona şi echipa Sigma merg pe urma oaselor, ajungând până la suprema confruntare dintre întuneric şi lumină, un loc pierdut al istoriei, unde ştiinţa se întâlneşte cu religia pentru a dezlănţui o forţă nemaivazută de la începutul timpurilor.

De acelaşi autor
Furtuna de nisip

Order Harta oaselor Preţ @ RON32,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “James Rollins – Harta oaselor”

  1. Deea spune:

    Am terminat-o de citit astazi,acum cateva ore si vreau sa zic ca mi-a placut la nebunie. Merita citita,mai ales prin faptul ca atatea secrete ale lumii se afla acolo,fie ea si fictiune si tot are un strop de adevar. M-a facut sa-mi pun multe intrebari si sa-mi dau seama ca poate mai am atatea de invatat si ca nu voi reusi niciodata sa stiu atat cat imi voi dori. Dar aceasta carte are acum un loc in sufletul meu,dar si in mintea mea ( ma refer la informatiile din ea,care,cele mai multe,sunt adevarat ).

  2. Deea spune:

    Am terminat-o de citit astazi,acum cateva ore si vreau sa zic ca mi-a placut la nebunie. Merita citita,mai ales prin faptul ca atatea secrete ale lumii se afla acolo,fie ea si fictiune si tot are un strop de adevar. M-a facut sa-mi pun multe intrebari si sa-mi dau seama ca mai am atatea de invatat si ca nu voi reusi niciodata sa stiu atat cat imi voi dori. Dar aceasta carte are acum un loc in sufletul meu,dar si in mintea mea ( ma refer la informatiile din ea,care,cele mai multe,sunt adevarate ).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *