James Duke – Farmacia verde

E o modă acum de revenire la natură. Fitoterapia câştigă tot mai mult teren. Volumul Farmacia verde a specialistului James Duke, cel mai cunoscut expert american în domeniul plantelor medicinale, destăinuie publicului secretele medicinei naturiste. El ne explică cum  să ne îmbunătăţim sănătatea, cum să ne recâştigăm vitalitatea emotionala, fizică şi mintală pentru a ne vindeca, si mai presus de orice, cum sa folosim plantele medicinale pentru a preveni bolile.
Farmacia verde este grupată pe boli şi suferinţe:
· Pentru artroză: un remediu nou, în întregime natural care, vorba populară, ia durerea cu mâna.
· Pentru afectiunile inimii: o planta  care scade presiunea sangelui, fara efectele secundare ale medicamentelor sintetice.
· Pentru hipercolesterolemie: cereale gustoase cu o putere de scadere a colesterolului de trei ori mai mare decat taratele de ovaz.
· Pentru migrene: o planta care inlatura vederea incetosata si sacaitoarele dureri de cap.
· Pentru osteoporoză: o sursa de calciu care protejează de afecţiuni întreaga structură osoasă.
Pentru riduri: o loţiune din plante care întinereşte şi luminează tenul.

James A. Duke s-a specializat în botanică la Universitatea North Carolina şi a urmat studii postdoctorale la Washinghton University şi Missouri Botanical Garden. A lucrat timp de 30 de ani la Departamentul de Agricultură al S.U.A., unde s-a ocupat de studiul plantelor medicinale.

Order Farmacia verde Preţ @ RON49,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *