James Braly – Alergii alimentare. Prevenire, depistare, tratare

UnknownAstăzi, într-o lume invadată de produse alimentare de tot felul, mai mult sau mai puţin naturale, una din două persoane suferă de o alergie alimentară.

Cei care se simt rău ignoră adesea adevăratele cauze, pentru că alergiile de acest tip rămân de cele mai multe ori ascunse. Printre simptomele cele mai frecvente se numără: dureri abdominale, luare în  greutate, balonare, diaree sau constipaţie, urticarie, astm, insuficienţă respiratorie, rinită alergică, oboseală cronică, depresie şi dureri de cap.

Alergii alimentare vă arată care sunt diferenţele între o alergie și intoleranțele sau sensibilităţile alimentare. În plus, pentru că majoritatea alergiilor alimentare pot fi tratate, sunt prezentaţi principalii 20 de alergeni alimentari şi modalităţile prin care le putem contracara efectele.

Patrick Holford, unul dintre cei mai apreciaţi nutriţionişti din Marea Britanie, a fondat în 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra. Cărţile lui s-au vândut în peste un milion de exemplare, în 30 de ţări. La Editura Litera a mai apărut Detoxifierea ficatului în 9 zile după metoda revoluţionară Holford.

Dr. James Braly este o autoritate medicală în domeniul nutriţiei, autor al cărţilor Dr. Braly´s Food Allergy & Nutrition Revolution şi Dangerous Grains.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *