Academia Română – Istoria logicii româneşti

1Istoria logicii româneşti reprezintă prima încercare de acest fel din peisajul cultural românesc. Elaborată pe parcursul mai multor ani, lucrarea încearcă să prezinte o radiografie a logicii din spaţiul autohton, de la începuturile ei până în zilele noastre.

O lucrare de o asemenea amploare nu poate avea pretenţia de a fi exhaustivî; totuşi, lucrarea încearcă să surprindă principalele perioade de dezvoltare ale logicii din România, logicienii români şi contribuţiile acestora, fără a omite date semnificative privind receptarea contribuţiilor prezentate.

Prin conţinutul sau, lucrarea se adresează unui public larg, dar în primul rând specialiştilor, cadrelor universitare de specialitate, studenţilor, precum şi tuturor celor interesaţi de acest subiect.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *