Irina Petrea – Şi tu poţi fi Supernanny. Cum să-ţi creşti bine copilul

Când a acceptat să devină Supernanny – guvernanta ideală, în reality show-ul omonim difuzat de Prima TV, pentru Irina Petrea cel mai mult a cântărit dorinţa de a veni în sprijinul copiilor şi al părinţilor. Cu toţii ştim că o relaţie defectuoasă între părinte şi copil, le amărăşte şi, de multe ori, chiar otrăveşte viaţa, pe moment, dar şi pe termen lung, în loc să aducă, de ambele părţi, bucurie, dragoste, împlinire şi mulţumire, aşa cum ar trebui. De aceea, această carte nu trebuie să lipsească din casa nimănui care crede că educaţia se face din inimă.

IRINA PETREA e cunoscută publicului larg mai ales în postura de Supernanny, protagonista reality show-ului sus-menţionat, cu acelaşi titlu, difuzat de Televiziunea Prima TV, dar şi datorită numeroaselor articole publicate în reviste mondene. Recent, s-a alăturat Organizaţiei Salvaţi Copiii România în campania împotriva violenţei asupra copiilor. A lucrat ca realizator şi producător de emisiuni de televiziune, scenarist, traducător, director de relaţii publice şi profesor de limba şi literatura engleză

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Irina Petrea – Şi tu poţi fi Supernanny. Cum să-ţi creşti bine copilul”

  1. rica spune:

    as vre sa stiu si mi-ar pare foarte rau sa fie adevarat daca irina petrea a murit ca casa sa auzit in popor?

  2. Ilă Citilă spune:

    noi nu am auzit asta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *