Ion Ochinciuc – Călugărița (În umbra unei femei)

Unknown30.00 – 24.00 Lei

” Intrigă, suspans, crimă, sinucidere, ingrediente folosite cu măiestrie de cunoscutul și apreciatul scriitor Ion Ochinciuc. Într-o compoziție alertă veșnica bătălie dintre rațiune și patimă capătă aspecte inedite, originale, într-o analiză psihologică percutant aplicată personajelor și mai ales eroinei principale. Ea dansează cu grație pe sârma dintre sinceritate și minciună, dorință și renunțare, capitulare și atac. Un roman de dragoste care prinde în paginile sale curiozitatea și nu-i dă drumul până la sfârșit.” ( Sofia Șincan)

” Ion Ochinciuc are cele două haruri obligatorii pentru un prozator:

1. construiește personaje vii, care capătă în mintea cititorului o identitate biografică precisă și

2. imaginează situații pline de sens, cu miile de noduri invizibile care colorează o atmosferă, o istorie care se transformă continuu în istorisire.

Personajul central din roman, metonimic reprezentat de insecta devoratoare de masculi, este de o feminitate feciorelnică, răvășitoare și acaparantă, care te face să-ți dorești să fii „înghiți”, precum cititorul devine prizonierul fără scăpare al unui roman bine scris…” (Christian Crăciun)

Order Călugărița (În umbra unei femei) Preţ redus @ RON24,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *