Ion Lupu – Din neamul lupilor. 4 volume

Respectul pentru străbuni este prima  condiţie a omeniei noastre. Numai aşa îţi cunoşti locul în lume şi te poţi dovedi un om care se respectă pe sine însuşi, numai astfel vei obţine un echilibru între lumea ta şi lumea acelora pe care-i visăm, pe care-i iubim, pe care-i preţuim, întrucât au adus acestui popor un prestigiu permanent şi o justificare deplină a dreptului lor la existenţă.

Este, de fapt, meritul autorului ION LUPU, pentru care iubirea cea mai mare este dragostea de pământul Ţării şi de tradiţiile acesteia.

Toate trăirile autorului sunt profund legate de amintirile satului său şi al străbunilor săi, care l-au slujit pe Măria Sa, ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT, străjerul semeţ şi neclintit în faţa furtunilor, timp de aproape o jumătate de veac. Mai mult decât atât, autorul se simte amestecat în existenţa acestora, dovedind că n-a uitat cuvântul dăinuire.

Order Din neamul lupilor. 4 volume Preţ @ RON60,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *