Ioana Maria Costea – Optimizarea fiscală

Lucrarea a fost scrisă în dorinţa de a prezenta soluţiile fiscale optime pentru orice întreprinzător, ca dimensiune şi domeniu de lucru, drept o analiză a opţiunilor disponibile în mecanismul de afaceri, pornind de la forma de lucru, regimul fiscal şi regimul contabil aplicabil pentru a propune variante plauzibile şi economice.

Optimizarea fiscala. Fisiere atasate:

Detalii: Optimizarea fiscala.

Radiografie a întregului sistem fiscal naţional – concepte, definiţii, texte de lege, doctrină, jurisprudenţă – şi a interacţiunilor cu legislaţia comunitară, cartea punctează chestiuni privind marja de apreciere a administraţiei fiscale, precum şi libertatea contractuală şi managerială a contribuabilului – grupuri fiscale, societăţi offshore, microîntreprinderi.
O atenţie deosebită a fost rezervată calificării, impunerii şi verificării veniturilor persoanelor fizice, în lumina reglementărilor recente – activitate dependentă vs. independentă; metode indirecte de restabilire a veniturilor impozabile. De asemenea, este sintetizat un volum semnificativ de practică judiciară privind calificarea veniturilor fiscale, deductibilitatea cheltuielilor, deductibilitatea TVA, libertăţile fundamentale în spaţiul UE, creionând, astfel, un concept practic de optimizare fiscală – dreptul de a căuta şi alege cea mai bună soluţie fiscală.

Order Optimizarea fiscală Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *