Idei Verzi pentru Alfabetizarea Ecologică a Populaţiei

Pe respectabilul site pagini-scolare.ro se lansează una dintre primele iniţiative de învăţământ ecologic. Proiectul Naţional -“Idei Verzi -pentru Alfabetizarea Ecologică a  Populaţiei” este destinat tuturor unităţilor de învăţământ, comunităţilor locale, populaţiei interesate de o lume mai curată. Cei care doresc să fie printre autorii auxiliarului didactic se pot adresa organizatorilor. Cei interesaţi sunt  invitaţi să completeze formularul: downloadati formularul pentru alegere optiunii de proiect de AICI si sa il trimiteti completat pe email la sacosabio@yahoo.com.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Idei Verzi pentru Alfabetizarea Ecologică a Populaţiei”

  1. Vasiliu Gina spune:

    Apreciez initiativa organizatorilor acestui proiect!
    Sper sa se inscrie cat mai multi voluntari! Toti trebuie sa constientizam ca draga noastra natura este foarte bolnava din indiferenta si nepasarea oamenilor. Intinde o mana Naturii ! Salveaz-o! Si Tu esti important pentru ea!
    Un ecologist convins ca mai exista speranta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *