Ian McEwan – Câinii negri

1Legatura lui Bernard cu June Tremaine a început să se destrame aproape în aceeași perioadă în care a debutat căsnicia lor. Încercând să priceapă de ce dragostea atât de profundă a soților Tremaine a fost năruită de felul diferit în care fiecare dintre cei doi vede lumea și confruntările ei, Jeremy, un al treilea personaj, se apucă să pună pe hârtie memoriile lui June.

Ponce, cuceritorul neumririi, despre un nobil hispanic

Tentativele sale de a-i afla istoriile se lovesc însă tot timpul de un moment din trecut, mereu același, la fel de nefericit pentru June pe cât au fost evenimentele care au frământat istoria Europei la jumătatea anilor ’50. Câinii negri este, poate, cel mai politic dintre romanele lui McEwan. Cartea este construită pe mai multe paliere, tratând în principal angoasele, dilemele, ezitările intelectualului contemporan confruntat cu spectrele trecutului plin de oroare al lumii în care trăiește.

Order Câinii negri Preţ @ RON14,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *