Hulda Regehr Clark – Vindecarea tuturor formelor de cancer

Cartea Vindecarea tuturor formelor de cancer vă învaţă cum să identificaţi şi să îndepărtaţi cauza cancerului de care suferiţi – restul va face corpul dumneavoastră. Nu veţi fi în contradicţie cu niciun tratament clinic. Citiţi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Şi dumneavoastră puteţi face asta! Nu contează ce formă de cancer aveţi şi nici pronosticul! Urmaţi pas cu pas instructţunile acestei noi şi surprinzătoare teorii, pe care se bazează tratamentul.
Cel mai important lucru este, ca urmând explicaţiile din această carte, vă puteţi diagnostica şi trata singuri, rezultatele sunt vizibile și cuantificabile, iar o abordare corectă opreşte chiar de la început evoluţia bolii!
Cercetatoarea Hulda Regehr Clark a găsit răspunsurile. Ea şi-a început studiile în biologie la Universitatea din Saskatchewan, Canada, pe care a absolvit-o cu Magna cum Laudae, iar teza masterat, cu diploma de onoare. După doi ani de studii la Universitatea McGill, ea a urmat cursurile Universităţii din Minnesota, unde a studiat biofizica şi fiziologia celulelor. În 1958, Clark a obţinut titlul de Doctor în fiziologie. În 1979, ea a părăsit cercetarea finanţată de guvern şi a început să dea consultaţii particulare. După 11 ani de consultaţii, ea a început să descopere indicii care conduc la cauzele declanşării cancerului. Prin această carte, dr. Clark va pune la dispoziţie cele mai recente observaţii, sfaturi, dar şi rezultatele şi metodele ei in vindecarea cancerului. Citiţi şi însănătoşiţi-vă!

Order Vindecarea tuturor formelor de cancer Preţ @ RON48,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *