Horia Bălan – Urgenţe medico-chirurgicale în cabinetul de medicină dentară. Ghid practic de diagnostic şi tratament prespitalicesc

1Demersul alcătuirii acestui ghid este acela de a acoperi integralitatea urgenţelor medico-chirurgicale ce pot apărea în orice moment într-un cabinet de medicină dentară şi este rodul dorinţei comune a unor cadre didactice cu o experienţă consistentă, de peste 25 de ani, în activitatea cu viitorii medici dentişti. Manualul este structurat în trei părţi distincte, chirurgie oro-facială, urgente medicale şi urgenţe chirurgicale, fiecare parte constituind de fapt manualul disciplinei respective. Astfel, în ciuda inerentelor suprapuneri de noţiuni, s-a considerat, din punct de vedere didactic, că abordarea din diverse unghiuri, dar de pe principii comune, a diverselor tipuri de urgenţe este mult mai utilă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *