Hilary McKay – Îngerul lui Saffy

Faceţi cunoştinţă cu cei patru copii ai familiei Casson: Caddy, copleşită de examene şi de necazuri în dragoste, Indigo, care stă toată ziua cocoţată pe fereastră pentru a-şi învinge frica de înălţime, Rose, mica artistă care pictează cu gem, muştar şi pastă de dinţi, şi Saffy, pe care nimic n-o mai poate binedispune de când a aflat că e adoptată. Nimic… în afară de îngerul ei, pe care bunicul i l-a lăsat moştenire. Şi, chiar dacă Saffy nu ştie nici despre ce înger e vorba, nici unde-l poate găsi, această mică avere o ajută să-şi regăsească entuziasmul. Carte distinsă în 2002 cu Whitbread Children’s Book Award.

Order Îngerul lui Saffy Preţ @ RON22,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

3 Responsesto “Hilary McKay – Îngerul lui Saffy”

  1. Bratu Malina spune:

    Am aceasta carte si este un roman despre care nu pot sa spun decat: su[perb. Hillary scoate in evidenta acel inger din gradina care Safron vrea sa il gaseasca, dar Sarah o impiedica vrand sa faca ea acest lucru. Michael mi se pare destuyl de agresiv iar atunci cand Rose a aflat de la el ca defapt Droopy Di(Diane, frumoasa Diana) nu este adevarata Rose a spart gheata… Mai multe nu va spun … Malina Bratu va pupa si spera sa apara si alte carti interesante ca aceasta!

  2. Bratu Malina spune:

    Cand Safron nu-si gasea numele inb grilka de culori si cand a aflat ca acel testament era real(chiar si pentru ea) a devenit din ce in ce mai confuza fata de propia ei persoana. In fata ei s-a pus ca un voal de matase care nu ii permitea sa vada lumea clar… Am realizat acest tablou pe peretele blocului pe care tata il detine si toti au ramas uimiti… eu etram aceea mama si-a gasit un amant iar tata o amanta.. eu nu stiuy la care sa ma duc mai bine copiii care aveau parintii divortati se duceau la camin.. :((:((:((. Oare cde o sa ma fac ? O sa mor… pup you si egup alup(invers se citeste suge pula)

  3. laura spune:

    am citit cartea si este superba,interesanta si cu suspans!:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *