Herta Căpraru – Mama şi copilul

Noua ediţie, a VI-a, revizuită, a binecunoscutei de-acum “Mama şi copilul” poartă girul celor doi autori, a căror experienţă în domeniu este de necontestat, bucurându-se totodată de condiţii grafice deosebite, care conferă atractivitate şi sistematizare simplei lecturări sau consultării mai aprofundate.
Numai prin simpla trecere în revistă a sumarului, constatăm cu uşurinţă că problematica abordată acoperă o mai lungă perioadă din viaţa copilului – de la naştere până la adolescenţă. Faţă de ediţiile anterioare, s-a adăugat un nou capitol, care urmăreşte evoluţia nou-născutului, sugarului şi apoi a copilului de 3 ani, din punct de vedere al motricităţii, limbajului şi al contactului social.
Mama şi copilul este cea mai apreciată carte românească despre dezvoltarea, îngrijirea, alimentaţia şi educaţia copilului.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *