Hans Rosenfeldt – Bărbatul care nu era ucigaş

Zilele trec, iar poliţia din Västerås nu face nimic, presupu¬nând că este vorba de o criză de adolescenţă. Apoi, corpul mutilat al lui Roger este găsit plutind pe un lac. Un amănunt şocant – faptul că inima i-a fost smulsă din piept – aduce specialiştii criminalişti la faţa locului.
Însă omul de care au nevoie este Sebastian Bergman. Psiholog criminalist de geniu, cu porniri autodistructive, Bergman este obişnuit cu secretele.
Disperat să aibă acces la dosarele poliţiei, intră în joc, până când hăţişul de minciuni şi înşelăciuni îi captează toată atenţia.
Roger, adolescentul dispărut, avea propriile lui secrete. Când ies la lumină, aruncă în aer paravanul fragil după care toată lumea era obişnuită să se ascundă…

„Sclipitor, dificil şi incorect politic, Sebastian Bergman e cel mai atipic psiholog criminalist, un personaj memorabil.“ — www.bbc.co.uk

Order Bărbatul care nu era ucigaş Preţ @ RON49,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *