Grigore Alina Maria – Dincolo de porţile timpului

„Aventură, mister şi dragoste într-o dramă ce probează dincolo de barierele timpului, reperele nepieritoare ale sensibilităţii şi altruismului, ale înţelepciunii şi purtării alese.
Într-o societate asemănătoare cu cea a secolului XIX, elementele moderne contemporane se îmbină armonios cu cele clasice, însa nu în era noastră, ci într-o lume al cărui început este marcat de Apocalipsă. Totuşi, nimic nu o împiedică pe Katherine Chevalier, fiica vitregă a unui ilustru om de afaceri britanic, să îşi găsească destinul dincolo de porţile timpului.
Protagonista acestui roman duce în fiecare moment o confruntare de sentimente. Faptul că nu îşi cunoaşte trecutul are un impact extrem asupra stărilor ei interioare. Sub povara fluctuaţiei continue de informaţii noi, a incertitudinii simţămintelor, ea încearcă să îşi găsească siguranţa şi căminul într-o lume străină.
Dincolo de suspansul captivant cu care autoarea, la numai 17 ani, reuşeşte să-şi răsplătească cititorii, eroina sa ne oferă o interesantă lecţie de viaţă la limită, unde recursul la sentimental sacru de iubire străbate timpul şi temeliile lumii.
O carte în care imaginarul este adus în realitate şi modelat cu pricepere şi talent, asigurând lecturii un curs antrenant şi senin.
O carte ce oferă cititorilor de gen satisfacţia întâlnirii cu eroi ale căror personalităţi puternice justifică pe deplin bucuria lecturii.
O carte care merită toată atenţia”.

De acelaşi autor

The midnight collection

Order Dincolo de porţile timpului Preţ redus @ RON19,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *