Greene Bob – Cu 20 de ani mai tânăr

UnknownCombateți efectele îmbătrânirii printr-un program ce vizează patru aspecte esențiale:EXERCIȚIILE FIZICE: Programul propus de Bob Greene  ̶  îmbinând cu succes antrenamentul de forță cu exercițiile cardio ̶  este special conceput pentru a preveni pierderea masei osoase și musculare, ajutându-vă să vă mențineți în formă, la orice vârstă.ALIMENTAȚIA: Acest plan alimentar vă propune rețete delicioase, meniuri variate și sfaturi legate de dietă, pentru o viață lungă și sănătoasă.

ÎNGRIJIREA PIELII: Programul de îngrijire a pielii în trei pași simpli combate ridurile și alte probleme legate de înaintarea în vârstă, redând strălucirea pielii.

SOMNUL: Urmați cele unsprezece recomandări pentru a vă bucura de un somn odihnitor noaptea. Astfel veți spune adio insomniilor și vă veți simți mereu plini de energie și  de vitalitate.

Veți cunoaște schimbări uimitoare  la nivelul trupului, minții și spiritului și vă veți simți din nou ca la 20 de ani!

Order Cu 20 de ani mai tânăr Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *