Graham Benjamin – Investitorul inteligent

1Cel mai mare consultant de investiţii al secolului al XX-lea, Benjamin Graham a îndrumat şi a inspirat oameni de pretutindeni. Concepţia lui Graham cu privire la „investiţiile bazate pe valoare” – care-i apără pe investitori de erorile grave şi îi obişnuieşte să elaboreze strategii pe termen lung – a făcut din „Investitorul inteligent” biblia pieţei bursiere încă de la prima ei apariţie, în 1949.
De-a lungul anilor, evoluţia pieţei a dovedit temeinicia strategiilor recomandate de Graham. Păstrând textul originar al lui Graham, ediţia de faţă include un comentariu actualizat aparţinând lui Jason Zweig, cunoscut jurnalist specializat în pieţe de capital, a cărui perspectivă ţine seama de realităţile pieţei actuale, trasează o paralelă între exemplele date de Graham şi ştirile senzaţionale referitoare la piaţa financiară actuală şi îi ajută pe cititori să înţeleagă mai bine modul în care trebuie aplicate principiile lui Graham.
Vitală şi indispensabilă, această ediţie a „Investitorului inteligent” este cea mai importantă carte pe care o veţi citi vreodată cu privire la modul în care vă puteţi atinge obiectivele financiare.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *