Glenn Van Ekeren – Drumuri spre fericire. Descoperirea bucuriei în relaţiile de zi cu zi

Citind Drumuri spre fericire, veţi deveni mai bogaţi sufleteşte, mai încrezători şi veţi reuşi să-i influenţaţi în bine pe cei din jurul dumneavoastră. Dacă vreţi ca prezenţa dumneavoastră să conteze cu adevarat în viaţa celorlalţi, cartea de faţă este un pas sigur în această direcţie.

Şi voi puteţi face parte dintre persoanele care ridică moralul. Puteţi alege orice subiect sau orice capitol din această carte şi veţi descoperi o mulţime de comentarii profunde şi de strategii practice care vă vor ajuta: să acceptaţi oamenii aşa cum sunt; să identificaţi de ce au nevoie ca să se simtă în largul lor; să faceţi ca relaţiile voastre să fie înfloritoare; să vă înţelegeţi cu persoanele dificile; să abordaţi eficient conflictele; să manifestaţi un interes sincer în privinţa celorlalţi; să construiţi pornind de la calităţile pozitive ale oamenilor; să uitaţi faptele care v-au făcut să suferiţi; să-i ajutaţi pe ceilalţi să se simtă încurajaţi şi motivaţi pentru a-şi valorifica la maximum potenţialul; să deveniţi genul de om a cărui prezenţă îi bucură pe cei din jur.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *