Giullieto Chiesa – Zero. De ce versiunea oficială despre atacul de la 11 septembrie este un fals

Atentatele din 11 septembrie 2001 au reprezentat o premieră absolută chiar şi pentru lumea teroriştilor: ele au putut fi urmărite, în timp real, pe micile ecrane din întreaga lume. Impactul lor a fost amplificat de trăirile oamenilor obişnuiţi – care au asistat înmărmuriţi la căderea Turnurilor Gemene şi la moartea atâtor nevinovaţi – şi de valul imens de solidaritate ce a urmat. Când emoţia a lăsat loc raţiunii, au apărut zeci şi sute de întrebări care au pus sub semnul îndoielii versiunea oficială a comisiei de anchetæ.

Iată de ce 15 cercetători de diverse naţionalităţi au avut răbdarea, dar şi curajul, să adune între coperţile acestui volum o mare cantitate de date care sugerează că tot ce ni s-a spus până acum este o mistificare. Pentru a ajunge la adevăr, ei au pornit de la zero.

Order Zero. De ce versiunea oficială despre atacul de la 11 septembrie este un fals Preţ @ RON19,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *