Gilles Amado – Psihodinamica organizaţiilor. De la înţelegere la conducere

1Cum putem recunoaşte conflictul care se află la baza problemelor apărute într-o organizaţie? Cum stabilim momentul potrivit pentru o intervenţie? Cum pot fi discutate cu personalul problemele delicate legate de restructurarea, schimbarea sau dezvoltarea unui sistem de muncă? Cum se poate ajunge la o colaborare eficientă cu alte companii? Autorii ne propun o abordare psihodinamică a acestor probleme, oferind atât o prezentare teoretică a principiilor de bază ale aplicării psihologiei dinamice în organizaţii, cât şi un ghid pentru utilizarea acestei abordări în rezolvarea problemelor ce apar în organizaţiile aflate în schimbare.

În plus, ne oferă descrieri detaliate ale unor intervenţii pe care le-au realizat în cazul unor organizaţii ce se confruntau cu diferite probleme generate de extinderea activităţii, lipsa de eficienţă, schimbarea generaţiilor de proprietari, necesitatea de a colabora eficient cu alte organizaţii în cadrul unor proiecte comune. Scrisă într-un limbaj clar, cartea se adresează atât managerilor şi consultanţilor interesaţi de creşterea profunzimii şi eficienţei intervenţiilor lor, cât şi tuturor celor interesaţi de psihologia organizaţională.

Order Psihodinamica organizaţiilor. De la înţelegere la conducere Preţ @ RON65,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *