Gill Edwards – Viaţa e un dar

Gill Edwards are un dar deosebit, o comoară unică pe care vrea să o împărtăşească omenirii şi în sufletul meu îi mulţumesc pentru fiecare pagină scrisă de ea, pe care o Citesc.”

Neale Donald Walsch

Dacă ai un vis, poţi să-l faci să se împlinească. Poţi să-ţi creezi propriul Rai pe Pământ, indiferent care îţi este punctul de pornire. Nu trebuie decât să te concentrezi asupra dorinţei tale, apoi să te eliberezi de vechiul tău fel de a fi. Orice ai cere, acest Univers plin de Iubire întotdea-una îţi va răspunde „DA” – şi vrea să-ţi trimită darurile. Prin urmare, te va călăuzi la fiecare pas pe care îl faci pe calea pe care ţi-ai ales-o.

In ,,Viaţa e un dar”, Gill Edwards îţi dezvăluie patru secrete cosmice, cu ajutorul cărora îţi poţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti:

– Crede cu toată fiinţa ta că VIAŢA e un dar
– Înţelege cum funcţionează LEGEA ATRACŢIEI
– Găseşte-ţi calea spre IZVOR cu ajutorul emoţiilor
– Îmbrăţişează IUBIREA necondiţionată

Aplicând aceste secrete, poţi să-ţi împlineşti orice vis indiferent dacă îţi doreşti un succes mai mare sau prosperitate, sănătate, relaţii pline de iubire, slujba sau locuinţa ideală, ori să-ţi atragi sufletul pereche, să însemni ceva în lume sau pur şi simplu să-ţi găseşti pacea şi bucuria interioară.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *