Gianna Schelotto – Un bărbat, numai să fie

imagineIubirile ratate invadează toate spaţiile emotive ale unei femei, influenţează alegerile, aşteptările, proiectele. Fenomenul e general: le loveşte atât pe frumoase, cât şi pe urâte, pe tinere şi pe cele mai în vârstă.

“Dar de ce?” se întreabă ele fără să le vină a crede. Durerea lor, uimirea şi surpriza ne duc cu gândul la confuzia copiilor atunci când li se refuză ceva despre care credeau că li se cuvine.

 

Protagonistele poveştilor care sunt redate în cartea Giannei Schelotto sunt închise în neliniştile lor amoroase şi par rupte de realitatea cotidiană.

 

În ciuda aparenţelor, aceste femei în căutarea iubirii sfârşesc prin a confirma vechea vorbă a feministelor: femeile nu au atât de mare nevoie de un bărbat care să le iubească, cât au nevoie să se iubească pe ele însele.

Order Un bărbat, numai să fie Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *