Miu Lorincz – Ghicitul în cărţi de Tarot de la A la Z

Tarotul relaţiilor
Etalarea „Crucea Celtică”
Pasienţa ţigănească – pasienţa celor 21
… şi alte peste 50 de etalări
La prima vedere, pentru cel neiniţiat în tainele divinaţiei, Tarotul nu este decât o modalitate de a-ţi vedea viitorul. De fapt, divinaţia făcută cu cărţile de tarot este una specială, ea nu îţi spune niciodară că destinul tău este scris; tu faci alegerile, cărţile îţi dau doar un răspuns la întrebările ce te macină în fiecare zi, iar răspunsul lor este dat de propria intuţie întotdeauna. Adevărul îţi este cunoscut, dar refuzi să-l accepţi, astfel că, prin metoda de etalare a Tarotului vei vedea modul în care trebuie sa acţionezi pentru a reveni pe calea cea buna. Singurul lucru predefinit este persoana cu care vei împărţi o mai mare parte din viaţa ta, cea care te completează şi te face să vrei o familie; în restdestinul este la alegerea ta, aşa că nu da vina pe Divinaţie dacă visele tale nu se împlinesc, caută o soluţie, şi fi tare din toate punctele de vedere.

Lucrarea descrie în amănunt semnificaţia cărţilor de Tarot atât în poziţie dreaptă cât şi întoarsă; Cărţile de Tarot ataşate corespund concepţiei lui Arthur Edward Waite (1857-1941).

Order Ghicitul în cărţi de Tarot de la A la Z Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Miu Lorincz – Ghicitul în cărţi de Tarot de la A la Z”

  1. geanina spune:

    O carte exceptionala de ghicit in cartile de tarot, fara reclama ieftina tin sa spun celor interesati ca isi merita fiecare leutz. eu am folosit cartile autentice atasate acestei lucrari la ghicit si am invatat foarte repede sa fac etalarile din carte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *