Gheorghiţă Pascu – Noţiuni fundamentale de economie. Ghid practic pentru elevi

Lucrarea colegelor Gheorghiţa Pascu şi Ortansa Moise, scrisă în spiritul unui învăţământ formativ şi interdisciplinar, asigură elevilor parcurgerea eficientă şi modernă a programei şcolare în vigoare prin stimularea activităţilor de gândire, imaginaţie şi creaţie ale acestora. În acelaşi timp, cartea este o dovadă a faptului că, acolo unde se pune problema de a îmbunătăţi, de a perfecţiona, de a aduce ceva nou, matematica apare ca o necesitate, rezolvarea de probleme fiind o activitate intelectuală de mare tradiţie în şcoala românească şi o sursă preţioasă de satisfacţii mintale, precum şi un mijloc de educaţie cu valenţe multiple.

Acest lucru urmăreşte lucrarea de faţă şi de aceea o recomand elevilor în vederea pregătirii pentru examene şi concursuri.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *