Gheorghe Vîrtosu – O inimă de broscuţă. Vol 1

1Trăim într-o societate modernă, tehnologizată la maximum. Avem acces rapid la informaţii în diferite forme. Nici nu ne mai putem imagina viaţa altfel!

Dar ne îndepărtăm tot mai mult de spiritualitate…

Apărută la Editura Adenium, O inimă de broscuţă vrea să ne amintească (într-o formă originală), că în multe din colţurile pământului, religia şi-a pus amprenta în mod hotărâtor asupra istoriei şi civilizaţiei. Confruntările ideilor personajelor, originalitatea acestora, momentele lor de meditaţie, confesiunile pe care şi le fac sunt tot atâtea ipostaze în care cititorii se pot regăsi cu uşurinţă.

Pe măsură ce vom înainta în acest foileton, prefaţat de scriitorul ieşean Liviu Antonesei, poveştile eroilor vor deveni din ce în ce mai complexe, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm că O inimă de broscuţăpoate fi considerată o carte de învăţătură, un mic tratat (de altfel) de filosofie, o POVESTE PENTRU TOATE VÂRSTELE.

Încadrată în curentul realismului magic, O inimă de broscuţă se bucură de o calitate grafică deosebită, fiind tipărită în Italia.

 

Order O inimă de broscuţă. Vol 1 Preţ @ RON29,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *