Gheorghe Vîrtosu – O inimă de broscuţă. Vol 4

1Tabloul este perfect, dar aşa cum ne-a obişnuit deja autorul Gheorghe Vîrtosu, cititorul va fi contrariat să afle că acesta nu şi-a cunoscut niciodată bunicii! Deşi tragică, această realitate i-a oferit autorului un Dar nepreţuit: dintre toţi bătrânii satului, i-a ales pe cei mai înţelepţi, pe cei mai harnici, pe cei mai frumoşi.A luat ce era mai bun de la fiecare şi, punându-şi imaginaţia la treabă, şi-a creionat bunicii perfecţi.

Un volum dedicat bunicilor universali, învăţăturilor lor, dragostei lor înveşnicite faţă de nepoţei, o opera de artă ce își va găsi admiratorii și se va regăsi cu adevărat în fiecare cititor.

Când vei ști că ai atins pragul maturității?

Un pariu pe această temă, între doi frați purici, se transformă într-o adevărată tragedie pentru întreaga lor familie și într-un adevărat „botez al maturității” pentru eroul povestirii.

Cum vor rezolva acest conflict și învățămintele ce se desprind dintr-un maraton de întâmplări neașteptate, puteți afla din volumul al IV-lea al seriei „O inimă de Broscuță”, Botezul maturității.

„…Căutam cu înfrigurare acel bob de Speranță. Îmi spuneam că, dacă l-aș fi găsit, l-aș fi cules cu mare grijă și l-aș fi găzduit în cămara cea mai luminoasă a inimii mele, urmând să-l îngrijesc la fel ca pe cea mai gingașă floare. Iar ea, floarea, în semn de recunoștință pentru grija pe care i-o port, să-mi ofere în dar ultima sa petală!

Dar care nu e o petală oarecare! Închipuiți-vă cel mai pur joc al dragostei, când, luând un fir gingaș de romaniță, plin de emoție, începi să rupi petală după petală, voind astfel, într-o frumoasă naivitate, să descoperi finalul unei înfrigurate așteptări…”

Order O inimă de broscuţă. Vol 4 Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *