Piperea Gheorghe – Drept comercial. Volumul II

Autorul a inserat în curs şi un capitol ce îşi propune un comentariu succint la legislaţia protecţiei consumatorilor, data fiind abundenţa de reglementări şi de cazuri practice ce ţin de acest domeniu în ultimul timp.
În mod voit, autorul a omis a se referi la unele tipuri de contracte comerciale (cum ar fi contractul de report şi contractul de cont curent), dat fiind faptul că aceste contracte – ca, de altfel, şi multe alte dispoziţii ale Codului comercial – sunt de mult căzute în desuetudine, fiind rareori întâlnite în practică.
Păstrând acelaşi stil alert şi „prietenos” cu studenţii, cărora cursul li se adresează în primul rând, autorul a făcut în finalul fiecărui capitol bogate referinţe bibliografice şi de soluţii jurisprudenţiale, facilitând astfel un studiu mult mai aprofundat al dreptului comercial, propriu cercetării ştiinţifice, tezelor şi referatelor .

De acelaşi autor

Drept comercial. Volumul I

Order Drept comercial. Volumul II Preţ @ RON64,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *