Gheorghe Mencinicopschi – Şi noi ce mai mâncăm… ca să slăbim ( Vol. 2)

În sfârşit, avem pentru dumneavoastră cel de-al doilea volum al revoluţionarei lucrări ŞI NOI CE MAI MÂNCĂM?. Laitmotivul acestei cărţi este „IDEAL AR FI SĂ PREVENIM, ÎN LOC SĂ TRATĂM BOALA”, însă prevenţia nu se poate realiza decât dacă încetăm să sperăm în secret că n-o să ni se întâmple tocmai nouă să ne îmbolnăvim (mai ales când majoritatea dintre noi trăim deja cu frica în sân, deoarece ştim ce prostii facem).

Mai mult de jumătate din acest volum are ca temă slăbitul – un subiect spinos, deja controversat, pe care autorul îl expune într-o cu totul altă manieră decât toate cele cunoscute până acum. Veţi înţelege de ce, chiar dacă aţi încercat totul, nu aţi slăbit, ba mai mult, v-aţi ales cu kilograme în plus! Vi se explică pas cu pas ce aveţi de făcut şi sunteţi îndrumaţi cu profesionalism şi delicateţe pe drumul ce duce către silueta dorită.

Cât despre celulită ce-ar mai fi de zis? Vă veţi mira cât de multe! Celulita este descrisă şi explicată astfel încât să înţelegem că dacă până acum aveaţi impresia că e de ajuns să vă daţi cu o cremă minune şi să treceţi pe la sală, ei bine, vă înşelaţi! E mult de muncă, iar profesorul Mencinicopschi vă spune adevărul în faţă: celulita medie şi cea gravă reprezintă, în primul rând, probleme serioase de sănătate ce trebuie tratate în consecinţă.

BONUS: am reuşit, cu chin, cu vai (şi aici ne referim la noi, editorii să obţinem de la domnul profesor un regim de urgenţă, pe care l-am expus în capitolul „Cum scăpăm rapid de câteva kilograme pentru a intra în rochia preferată?”… femininele ştiu de ce… Mai mult nu s-a putut, deoarece autorul ne-a spus clar: puneţi mâna pe carte, citiţi despre alimente şi nutriţie şi învăţaţi ce aveţi de făcut!

Order Şi noi ce mai mâncăm... ca să slăbim Preţ @ RON46,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Gheorghe Mencinicopschi – Şi noi ce mai mâncăm… ca să slăbim ( Vol. 2)”

  1. badea spune:

    am nevoie de dumneavoastra,va rog lasati-mi o adresa de mail sau un numar de telefon.nultumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *