Gheorghe Hibovski – Om și mască

Unknown17.00 – 13.00 Lei

Cu aparentă modestie, dl Gheorghe Hibovski atacă subiectul din toate unghiurile posibile, urmărind avatariile măștii în istoria omenirii și, bineînțelesm în istoria teatrului. Adâncind lucrurile atât cât se poate în cele câteva zeci de pagini, e atent să nu-i scape nimic din elementele legate de conceptul cu care se confruntă. Ferindu-se de abordarea impresionistă, (…) E un excurs cu tentă hermeneutică, întreprins cu știință a scrisului și cu o ascunsă plăcere a narării. (Prof. Univ. Dr. Florin Faifer – Iași, 2011)

Cu terminologia lui J. Baudrillard, nu întâmplător autorul preferat al autorului, se remarcă actuala săvârșire a trecerii de la ”masca-reprezentare/masca-prezență” la ”masca-idol/masca-absență” – și iată-ne în fața unei pertinente decodificări a vidului specific Zeitgeist-ului trăit de noi.

Ne permitem să afirmăm, în concluzie, că Gheorghe Hibovski ne oferă o reușită sistematizare și prezentare a evoluției ”măștilor”, fundamentând discursul demonstrativ cu o impresionantă listă bibliografică. (Eugen Cojocaru – Stuttgart, 2012)

Order Om și mască Preţ redus @ RON13,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *