Gheorghe Cristian – Drept comercial

Materia insolvenţei a fost adusă la zi pentru a surprinde forma prezentă de reglementare a întreprinderii în dificultate, cuprinzând noutăţile reprezentate de mandatul ad-hoc şi concordatului preventiv, alături de procedura insolvenţei care a înglobat materia clasică a falimentului.
Tratarea noţiunilor de drept comercial este realizată într-o formă suficient de concentrată şi apropiată de izvoarele normative pentru a fi asimilată de studenţii facultăţilor economice sau de ştiinţe administrative pe parcursul unui semestru de studiu.
Scopurile didactice ale lucrării sunt trădate şi de exemplele de teste incluse la finalul fiecărui capitol din tabla de materii, proiectate pentru verificarea asimilării noţiunilor introduse de prezentare.

De acelaşi autor

Nulităţi de drept comercial

Order Drept comercial Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *