Gheorghe Bistriceanu – Mică enciclopedie de finanţe, monedă, asigurări. Literele A–C.Vol. 2

UnknownEste o lucrare de specialitate, de largă şi incontestabilă utilitate.
Prin tematica pe care o abordează, prin conţinutul şi nivelul său ştiinţific, lucrarea este o bogată sursă de informare şi documentare, fiind destinată unui cerc larg de cititori, urmărind să contribuie la îmbogăţirea cunoştinţelor şi la lărgirea orizontului ştiinţific al celor care se pregătesc sau deja lucrează în domeniile: economic, financiar, bancar, asigurări şi reasigurări.
Lucrarea poate fi consultată în munca de zi cu zi a lucrătorilor din organele de stat, din instituţiile financiare, bancare, valutare, de asigurări şi reasigurări, de cei care muncesc în compartimentele financiar-contabile, de experţii contabili, de cercetătorii ştiinţifici ai institutelor de cercetări economice, de către cadrele didactice din învăţământul economic şi juridic, de studenţii facultăţilor economice şi juridice.

De acelaşi autor

Mică enciclopedie de finanţe, monedă, asigurări. Literele A–C.Vol. 1

Mică enciclopedie de finanţe, monedă, asigurări. Literele A–C.Vol. 3

Asigurări şi reasigurări în România

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *