Gerard Leleu – Cartea dorinţelor

„Sunteţi alături de partener/parteneră. De ce nu aţi prelungi faza mângâierilor pielii, sexelor, în loc să treceţi imediat la copulaţie? Chiar aşa: cine vă obligă să treceţi direct la asta? Chiar nu vă puteţi oferi un moment de mângâieri «gratuite», fără a ajunge automat la penetrare? Cât priveşte actul sexual propriu-zis, de ce nu aţi face în aşa fel încât acesta să dureze mult, foarte mult timp înainte de a ejacula, realizând ceea ce eu numesc «mângâierea interioară»? Şi de ce să ejaculaţi de fiecare dată? A suspenda dorinţa face parte din arta de a iubi. Cu doar puţină disciplină veţi recolta o adevărată minunăţie: starea de conştiinţă intensă şi elevată la care vă poate conduce senzualitatea exacerbată.”

„Când iubirea şovăie, trebuie să te resemnezi la a supravieţui fără afectivitate şi fără chef, lângă acelaşi partener, sau e mai bine să-l schimbi? Altfel spus, trebuie să faci din viaţa ta sentimentală un perpetuu lanţ de concesii ori o succesiune mai mult sau mai puţin amară de legături efemere? Dar dacă, refuzând trista alternativă, am căuta o a treia cale?”

De acelaşi autor

Tratat de mîngâieri


Order Cartea dorinţelor Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *