George Martin – Cântec de gheață și foc. Încleştarea regilor. Partea II

Inclestarea regilor este cea de-a doua carte din saga fantasy Cantec de gheata si foc. Povestea continua cu aceleasi dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti. Totul se petrece intr-un climat al fratricidului si al incestului, al alchimiei si al crimei.

De la fortareata Piatra Dragonului pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea. Raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Regele Robert Baratheon, au cazut prada intrigilor si tradarii. Iar pretendentii la tronul Celor Sapte Regate s-au hotarat sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

Order Cântec de gheață și foc. Încleştarea regilor. Partea II Preţ @ RON64,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *